HASLE LINJEK10A-BYGGET

På jakt etter eget kontorbygg i levende nærmiljø?

Fasiliteter

  • Arealeffektivt
  • Egen identitet
  • God eksponering
  • Miljøriktig
  • Sentralt

Eget bygg med takterrasse?

På torget utenfor hovedinngangen til Bygg 01 Vinslottet har vi et kontorbygg på 3000 kvadratmeter på tegnebrettet. Bygget er planlagt med kjeller og fire etasjeplan der toppetasjen blir inntrukket med takterrasse.

«K10A-bygget» blir en speilvending av bygget til Wang Ung Oslo, den nyetablerte ungdomsskolen for idrettselever. Dette skal stå klart til skolestart i 2018.

Bygget vil være godt egnet for bedrift som ønsker å være «herre i eget hus». I første etasje er det dessuten egnet å etablere virksomhet mot publikum, som vi ha lett tilgang via torget foran handelssenteret i Bygg 01, Bøkkerveien og Haslevangen.

Kontorer i alle størrelser

På HasleLinje kan vi bygge over 100.000 kvm kontorareal. Vi er godt i gang – med fire store hovedkontor – Aller Media AS/Dagbladet, Oslo kommune Bymiljøetaten, COWI Norge AS og Securitas, men det er plass til flere. Vi kan tilby kontorlokaler for store bedrifter – opp til 30.000 kvm i eget bygg.

100.000

kvm kontorareal

30.000

kvm i eget bygg

 

Et sted i fornyelse

Som leietaker hos HasleLinje skal kontorhverdagen være bekymringsfri. Vårt profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på leietakerne, eiendommene og området, noe som gir en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

HasleLinje er et av de største utviklingsprosjektene i Oslo. Vinmonopolets tidligere produksjonsanlegg på Hasle er i ferd med å bli et nytt og levende bymiljø med mangfold og miljøfokus. På den 100 mål store eiendommen som utgjør HasleLinje utvikles næringsbygg med god eksponering mot Økernveien og hovedveinettet.

3000

Kvm

HasleLinje kan bebygges med 173 000 kvm, og vil bestå av 6000 arbeidsplasser og 750 boliger når det er ferdig utviklet i 2023. HasleLinje Næring er eid av Höegh Eiendom og AF Eiendom.

HasleLinje ligger midt mellom tre T-banestasjoner – Hasle, Løren og Økern – samtidig som et titalls busslinjer har stoppested i området. Flybussen går dessuten fra Hasle og Økern senter. Beliggenheten tett på hovedveinettet gir god kommunikasjon også med bil, og det er både bildelingsordning og bysykkel på området.

Interessert? Ta kontakt!

Hva er det viktigste for deg - god garderobe og utsikt over byen? Eller mange møterom og flott kantine? Vi hjelper deg gjerne med å finne de perfekte lokalene for din virksomhet.

Har du spørsmål til utleiesjefen?

Christian Geelmuyden følger transformasjonen på nært hold fra kontorene i Frontbygget på HasleLinje. Etter at eiendommen ble kjøpt i 2007 har mye skjedd. Mye gjenstår fortsatt, men utviklingen er nå inne i en ny fase.