HASLE LINJEKarvesvingen 2

Lyse, komfortable kontorlokaler med svært høy miljøstandard

Fasiliteter

  • Bildelingsordning
  • Fellesresepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Garderobe
  • Kantine
  • Sykkelparkering

En bekymringsfri hverdag

Bak Portalbyggets elegante fasader skjuler det seg toppmoderne kontorlokaler tilrettelagt for det nye arbeidslivet. I det miljøvennlige bygget som stod ferdig sommeren 2016 ble det lagt vekt på materialer av høy kvalitet og elegant utsmykning, og både fellesarealene og kontorarealene inviterer til god arbeidsflyt og trivsel i hverdagen.

2016

Byggeår

Som leietaker i Portalbygget kan du konsentrere deg om de faktiske arbeidsoppgavene dine. Vårt profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på bygget og gir deg en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag. Portalbygget har betjent resepsjon som tar i mot gjestene dine og et velsmurt system for møtevirksomhet.

Her er også en egen flott personalrestaurant i første etasje. Den driftes av De3 Stuer, som setter sin ære i varierte og sunne menyer, baserte på gode råvarer. De drifter også Kafé Hasle i det gamle fyrhuset, der baristaen sprer kaffekunnskap og kontoransatte finner et pusterom.

Bygget er tegnet av LOF Arkitekter og danner sammen med Allerhuset portalen til HasleLinje. Byggene har derfor fått et arkitektonisk slektskap. Portalbygget spenner over Karvesvingen og består at to separate bygg i første og andre etasje, mens kontorfløyene tredje til åttende etasje «svever» over og har inngang fra Bøkkerveien på oversiden.

Lavt energibruk, men høy grad av gjenvinning

Bygget er et passivhus og oppnådde standarden «Excellent» i BREEAM, verdens ledende sertifiseringssystem for bærekraftige bygg. Det betyr lavere strømutgifter og mindre belastning for miljøet.

96.5

Beregnet energibehov i %

95

Sorteringsgrad avfall i %

Hovedkontor for COWI

Konsulentgruppen COWI AS er største leietaker i Portalbygget, og det er også deres landskapsarkitekter som har utformet uterommet. Langs den grønne Økernveien finner du derfor både rips, solbær og andre spiselige vekster – som binder det nye arbeidslivet på Hasle sammen med boligområdet noen steinkast unna.

HasleLinje ligger midt mellom tre T-banestasjoner – Hasle, Løren og Økern – samtidig som et titalls busslinjer har stoppested i området. Flybussen går dessuten fra Hasle og Økern senter. Beliggenheten tett på hovedveinettet gir god kommunikasjon også med bil, og det er både bildelingsordning og bysykkel på området.

 

Interessert? Ta kontakt!

Hva er det viktigste for deg - god garderobe og utsikt over byen? Eller mange møterom og flott kantine? Vi hjelper deg gjerne med å finne de perfekte lokalene for din virksomhet.

Kontakt oss

Har du spørsmål til utleiesjefen?

Christian Geelmuyden følger transformasjonen på nært hold fra kontorene i Frontbygget på HasleLinje. Etter at eiendommen ble kjøpt i 2007 har mye skjedd. Mye gjenstår fortsatt, men utviklingen er nå inne i en ny fase.