Våre leietakere

Bymiljøetaten

Hans Edvardsen, etatsdirektør i Bymiljøetaten

“Bymiljøetaten flytter inn i Oslos mest miljøeffektive bygg. Solceller på vegg og tak lader opp 80 el biler hver dag – hele året. Innovativt grønt tak med rom for innsekter og god håndtering av vann. Arealeffektivitet på under 20 kvm per ansatt gjør dette bygget til en miljøvinner som stimulerer til samhandling og effektivitet i alle ledd”

Les mer om Bymiljøetaten

COWI

Terje Bygland Nikolaisen, adm.dir i COWI

“Vi har ønsket oss moderne lokaler som støtter opp under vår strategi og visjon om å være en ledende rådgivervirksomhet. Etterlevelse av den samme høye miljøstandarden som vi rådgir egne kunder på, har vært et sentralt punkt. På Hasle får vi et kontorbygg som bygges etter BREEAM Excellent-standard. Hasle-området er spennende både historisk og i et byutviklingsperspektiv, vi gleder oss til å bli en del av en dynamisk bydel

Les mer om COWI

Securitas

Martin Holmen, administrerende direktør Securitas

– Vi så tidlig i prosessen at det var noen momenter som pekte seg ut for oss: det var godt kollektivtilbud, beliggenhet, fremkommelighet i veisystemet, parkeringsbehov og etableringen av ny alarmstasjon. Securitas ønsket et hovedkontor som lå slik til at det ville være lett for de ansatte å velge å reise kollektivt. Det er få lokasjoner i Oslo som har kapasitet eller optimale parkeringsforhold for 60 tjenestebiler. Dette basert på våre 60 biler som hver dag er ute i mobil tjeneste. Disse behovene innfridde også HasleLinje. Vi har hele veien hatt god dialog med HasleLinje og vært trygge på leveransen. Vi ser frem til å flytte inn på HasleLinje i 2018.

Les mer om Securitas

Wang Ung

Thomas O. Fjeldstad, rektor WANG Ung

“HasleLinje er perfekt for WANG Ung Oslo. Her er det grønt og trygt, og vi har sporty samarbeidspartnere i nærområdet. Vi er en skole for idrettsaktiv ungdom fra hele Oslo, og HasleLinje er lett tilgjengelig fra både øst og vest. – Nærhet til en rekke idrettsanlegg, kort avstand til Oslo sentrum og den gode beliggenheten ved et betydelig kollektivknutepunkt midt i mellom Oslos bydeler i øst, nord og syd, var utslagsgivende for valg av HasleLinje. Ikke minst var det avgjørende for oss at T-bane-ringen har en ny stasjon på Løren, slik at elever fra Oslo vest kan ta banen bort til oss”.

Les mer om Wang Ung

Norð Hasle

Joakim Strand, daglig leder

“Kombinasjonen av fremoverlente huseiere og veldig mange unge og matinteresserte folk i nabolaget og i selskapene her oppe, gjorde at vi synes det var interessant å være tidlig ute med en kaffe og blingsebar med lokale råvarer og kaffe fra eget Brenneri her på Hasle”.

Les mer om Norð Hasle

 

12828459_1229673080394192_4287210678004417531_o

COWI-6

1998-Hovedsentral74

WangUng

Nord-3