HasleLinje

HasleLinje er en sentralt beliggende «bydel» med mangfold og miljøfokus. På den 100 mål store eiendommen utvikles næringsbyggene med god eksponering mot Økernveien og hovedveinettet. Her har Aller Holding AS, COWI AS og Securitas AS valgt å legge sine hovedkontor. Oslo kommune Bymiljøetaten valgte også Hasle ved opprettelsen av den nye stor-etaten som tidligere var fire mindre etater.

Felles for våre leietakere i næringsdelen er at de blant annet sterkt vektlegger nærheten til offentlig kommunikasjon, miljøfokus, sikkerhet og mangfold. Det faktum at rundt 1.600 personer bor på området og at Securitas lokaliserer sin alarmsentral nettopp på Hasle, sikrer høy grad av trivsel og sikkerhet på området.

Bygg01

Vinmonopolets tidligere vinslott i Oslo gjøres om til helt unike leiligheter, høyt hevet over byen, og med restauranter, dagligvareforretning og spennende butikker i første etasje. Her kan du bo i historiske omgivelser, sentralt og i høyden.

Leilighetene vil få helt særegne kvaliteter og planløsninger som tidligere ikke er presentert i Norge og er fra fra 30 til 170 kvm store. Noen av leilighetene har mer enn 4 meters takhøyde, andre har store takterrasser og fjordutsikt.

Les mer om Bygg01 prosjektet her

Krydderhagen

I Krydderhagen har vi ønsket å skape et grønt, bilfritt og levende bomiljø for alle aldersgrupper. Her blir det leiligheter for enhver smak, og samtlige får gode uteplasser, noen får både to og tre, for virkelig å kunne nyte de grønne omgivelsene. Byggene i Krydderhagen vil få forskjellig utforming, noe som vil bidra til et variert og spennende uttrykk.

Nysgjerrig på Krydderhagen, ta en titt her

LamellB_1

img-3

Bygg01_2