HASLE LINJEHasle Handelshus

Unike handels- og serveringsarealer midt i hjertet av Hasle

Nytt liv i Vinslottet

HasleLinje leter nå etter små og mellomstore aktører som har lyst til å etablere seg i et miljø med egenart og industriell sjarm. I Bygg 01 Vinslottet – Vinmonopolets gamle tapperi på Hasle – skal det ikke bare bygges leiligheter. I første etasje skapes også et bydelssenter utenom det vanlige, med matbutikk, restauranter og spennende forretninger. Hele fasaden i første etasje blir ny, og butikkfasader med fullglass erstatter dagens kjøreporter.

Bygget var med sine 50 000 kvadratmeter Nordens største da det stod ferdig i 1932. Som industrianlegg var det «state of the art» og arkitektonisk anses bygningen somet ikon for sin tid. Nå er transformasjonen i gang –  i 2019 er det nytt liv i Vinslottet.

Norwegian Property har kjøpt Vinmonopolets gamle tapperi på Haslelinje – les mer her.

Handelshuset bidrar til å skape et unikt miljø der fortiden møter fremtiden

Bygget har en rik historie og et industrielt preg, som blir ivaretatt. I første etasje gjør vi plass til butikker, servicesteder og servicefunksjoner som vil berike livet på Hasle, både for de som bor her og de som jobber her.

223

Leiligheter i Bygg 01

100

P-plasser

1932

Byggeår

2014

Renovert

Les mer

Næringslokalene kan tilpasses virksomheten

7500

kvm handel & servering

Bydelssenteret i første etasje får god takhøyde, glassfasader og et handelsatrium. Arealene i første etasje kan tilpasses den enkelte bruker, her det kun fantasien som begrenser hva slags lokaler som kan skapes. Målet er å skape et spennende tilbud for de som bor og jobber på Hasle – og kanskje også tiltrekke oss gjester fra andre kanter av byen.

Last ned prospekt

Her kan forretninger lett skape et unikt uttrykk og utvikle et konsept i et originalt og tøft industribygg. Se også plantegning over Bygg01 i prospektet.

Les mer

Leiligheter med særpreg

Over handelsetasjen blir det bygget unike leiligheter i den eksisterende bygningsmassen, og på taket bygges det ytterligere tre etasjer med topp moderne leiligheter, flere med takterrasse med panoramautsikt over byen og fjorden. Noen av garantert blant Oslos mest spektakulære leiligheter, med nærmere fire meter under taket!

Totalt blir det 223 nye leiligheter. I midten et stort, grønt gårdsrom med rekreasjonsområde og lekeplass. Her bor man i historiske omgivelser, sentralt og luftig. Arkitekt Kristin Jarmund poengterer at ideen er å løfte frem det opprinnelige i bygget – og så legge til noe nytt.

Boligprosjektet har fått meget god mottakelse og de fleste leiligheten ble solgt på salgsstart i november 2016.

HasleLinje ligger midt mellom tre T-banestasjoner – Hasle, Løren og Økern – samtidig som et titalls busslinjer har stoppested i området. Flybussen går dessuten fra Hasle og Økern senter. Beliggenheten tett på hovedveinettet gir god kommunikasjon også med bil, og det er både bildelingsordning og bysykkel på området.

Interessert? Ta kontakt!

Kontakt oss

Har du noen spørmål?

Vi følger transformasjonen på nært hold fra kontorene i Frontbygget på HasleLinje. Etter at eiendommen ble kjøpt i 2007 har mye skjedd. Mye gjenstår fortsatt, men utviklingen er nå inne i en ny fase.

Christian Geelmuyden

Utleiesjef HasleLinje

Cecilie Landgraff Bruusgaard

Utleiesjef HasleLinje