HASLE LINJEKarvesvingen 3

Miljøvennlig signalbygg 

Fasiliteter

  • Auditorium
  • Bildelingsordning
  • Fellesresepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Garderobe
  • Kantine
  • Sykkelparkering

Panoramautsikt over byen og fjorden

I Karvesvingen 3 er det ledig 650 til 1.700 kvadratmeter i 6. og 7. etasje. Bygget holder meget høy bygningsmessig kvalitet, har oppnådd høyeste BREEAM NOR-score på innemiljø, og er delvis selvforsynt med energi fra egne solcellepaneler.

Frontbygget har egen kantine i byggets 8. etasje, med utgang til terrasse med panoramautsikt over byen og fjorden. Leietakere i bygget er Oslo kommune Bymiljøetaten, Blue Water Shipping og Office Management.

1700

Ledige kvm

Vi har følgende arealer ledig for leie:
Plan 6: 1.020 kvm kontor
Plan 7:  650 kvm kontor
Plan U:  55 kvm lager

Lys, luft og plass til å jobbe i passivhusets toppetasjer

Frontbygget er på ca. 16.000 kvadratmeter og huser blant annet Bymiljøetaten i Oslo. Bygget er derfor forbilde innen energisparing og har særlig gode miljøprestasjoner.

92

Beregnet energibehov i %

93.4

Sorteringsgrad avfall i %

Sett eget preg på lokalene

Frontbygget, som stod ferdig i 2015, har allerede gode kvaliteter både i kontorarealene og fellesarealene. Nye leietakere har imidlertid mulighet til å påvirke både materialvalg og planløsning i leide lokaler.

Som leietaker i Frontbygget har du en kontorhverdag fri for bekymringer. Vårt profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på bygget, og gir deg en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

Adkomst

HasleLinje ligger midt mellom tre T-banestasjoner – Hasle, Løren og Økern – samtidig som et titalls busslinjer har stoppested i området. Flybussen går dessuten fra Hasle og Økern senter. Beliggenheten tett på hovedveinettet gir god kommunikasjon også med bil, og det er både bildelingsordning og bysykkel på området.

Interessert? Ta kontakt!

Hva er det viktigste for deg - god garderobe og utsikt over byen? Eller mange møterom og flott kantine? Vi hjelper deg gjerne med å finne de perfekte lokalene for din virksomhet.

Kontakt oss

Har du noen spørmål?

Vi følger transformasjonen på nært hold fra kontorene i Frontbygget på HasleLinje. Etter at eiendommen ble kjøpt i 2007 har mye skjedd. Mye gjenstår fortsatt, men utviklingen er nå inne i en ny fase.

Christian Geelmuyden

Utleiesjef HasleLinje

Cecilie Landgraff Bruusgaard

Utleiesjef HasleLinje