HASLE LINJEKarvesvingen 5

En smartere hverdag på HasleLinje og Karvesvingen 5

Fasiliteter

 • Bildelingsordning
 • Bilvask
 • Co-working
 • Dekk- og skibokshotell
 • Dusj-/garderobe
 • Eksklusivt møterom
 • Felles resepsjon
 • Garasje/P-plass
 • Kaffe- og smoothiebar
 • Personal- restaurant
 • Sykkelparkering og –verksted
 • Takterrasse
 • Tørkerom

I fremtiden skal vi ikke nødvendigvis jobbe hardere, men smartere.

Når Atea flytter inn i det som skal bli et skikkelig smart bygg på Hasle står kunnskapsdeling på tvers av bransjer helt sentralt. Nå søker vi, sammen med Atea, andre nyskapende bedrifter som vil bli med på reisen. 8.300 kvm BTA smarte lokaler står innflytningsklare i januar 2020.

Så hva mener vi med et «skikkelig smart bygg»? Ja, det handler om data, sensorer, beacons, API-er og teknologi som lar deg styre lyset over pulten. Men det handler i mye større grad om hvordan vi jobber og hvordan kvadratmeterne skaper de gode møteplassene.

 • Felles funksjoner kan deles og sikre samarbeid – det er Smart
 • Personalresturanten kan brukes til co-working utenfor lunsjtid – det er Smart
 • Møterom og konferansefasiliteter kan deles mellom leietakere i bygget – det er Smart
 • Leietakere kan betale etter arealforbruk – det er Smart
 • Tilleggstjenester kan bookes gjennom en felles plattform – det er Smart
 • Ansatte har full oversikt over alle mobilitetsløsninger i området – det er Smart

Målet er å skape de beste omgivelsene for å få til en optimal hverdag og dermed de beste resultatene. I fremtiden skal vi ikke nødvendigvis jobbe hardere, men smartere. Dette legger vi til rette for når bygget står innflytningsklart januar 2020.

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger? Ta kontakt med Cecilie Bruusgaard: +4792805505 I  

Bygget

Vi har formet et sentralt beliggende bygg med et flott arkitektonisk uttrykk og god eksponering mot Ring 3. Det er satt krav til moderne og smarte løsninger som fremmer innovasjon og nytenkning.

Bygget består av 11 etasjer + kjeller. Etasjene 9 til 11 er terrassert. Bygget har trinnfri adkomst fra tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren), samt en rekke busslinjer. Bygget har kjørevei til hovedinngang og varelevering separat. Felles nedkjøringsrampe til tre (fire) parkeringsanlegg for bil og sykkel under byggene/torget, sikret med adgangskontrollanlegg til hvert bygg.

Som umiddelbare naboer ligger tre kontorbygg på fra 9- til 16.000 m2. To av byggene, Aller-bygget på fem etasjer og bygget til Bymiljøetaten på åtte etasjer som allerede er oppført. På den andre siden av den nyetablerte Karvesvingen i vest vil det komme et bygg på åtte etasjer hvor det planlegges et konferansehotell.

Co-working

Vi vet også at bedrifter til stadighet er i endring, og at endringer kan medføre endrede arealbehov. Derfor ønsker vi å legge tilrette for co-working i bygget. Det er dette vi mener er fleksibilitet!

Velkommen inn:

En to etasjer høy arkade ønsker besøkende og ansatte velkommen til hovedinngangen sentralt plassert på byggets syd fasade. Bak arkadens høye glassvegger vil man se aktiviteter i personalrestauranten og en kaffe-/smothiebar i første etasje.

 Vi ønsker å skape arbeidsplasser der de ansatte har lyst til å være, et sted som er inviterende, avslappet og varmt, som fremmer arbeidsglede og aktivitet med et uhøytidelig preg.

Dette skal være en arbeidsplass hvor interiøret og valgte løsninger skal bidra til å fremme samarbeid og være en god bidragsyter til å skape engasjement, kunnskapsdeling og trivsel.

Vi ønsker å skape fellesarealer og soner for sosialt og faglig påfyll som fremstår som naturlige avbrekk fra arbeidssoner, friskt og taktilt med naturlige materialer i samspill med fremtidens teknologi, som legger til rette for uformelt, smart samarbeid og co-working – spennende møter mellom mennesker.

 

Planer:

Planene er løst som svært arealeffektive arbeidsetasjer som rommer mye, og samtidig er meget fleksibelt for omorganiseringer og raske strukturendringer i organisasjonen.

På hvert etasjeplan er det lagt en sosial sone med te-/ kaffestasjon. Denne er lagt mot den gjennomløpende trappen mot syd fasaden for å skape en naturlig og trivelig møteplass på tvers av avdelinger for faglig og sosialt påfyll i arbeidsdagen.

Atea har valgt HasleLinje

«HasleLinje-prosjektet er ideellt for Atea; et topp moderne bygg med fremtidsrettede løsninger i et område med boliger, handel, service og servering, god kollektivdekning for ansatte og gjester, sykkelvennlig, nærhet til sentrum, miljøfokus og en utleier som forstår våre behov. Vi vil bidra til å gjøre området til et enda mer attraktivt sted å bo, leve og jobbe. Vi skal lede norsk digitalisering og utviklingen av smarte bygg og smarte byer - et viktig satsingsområde for selskapet i dag og i årene som kommer.» MICHAEL JACOBS - ADMINISTRERENDE DIREKTØR I ATEA

Miljø/energi:

Karvesvingen 5 vil tilfredsstille karakteren “Excellent” i BREEAM NOR og Energiklasse A.

De to siste byggene som er ferdigstilt på Hasle – Frontbygget (Oslo kommune Bymiljøetaten) og Portalbygget (COWI) er tildelt karakteren «Excellent» og er Energimerke A og «passivhus». Byggets kjelleretasje er allerede på bygget. Vi har boret 14 grunnbrønner omtrent 250 ned i bakken for å forberede bygget på høy miljøsertifisering. Energibrønnene benyttes i forbindelse med varmepumpe og for frikjøling. I tillegg vil varmepumpene fungere som kjølemaskiner ved behov. Vi vil også hente maksimalt med poeng i BREEAM NOR-manualens kapitel 5 – Helse og Innemliljø – for å sikre et best mulig innemiljø for de ansatte. Et miljøbygg med høyt energimerke og passivhus vil i tillegg til å belaste miljøet minimalt, sammen med en velutviklet app, som også sparer byggets leietakere for kostnader.

Beliggenhet og mobilitet:

Det er enkelt å ta seg til HasleLinje og Karvesvingen 5. Midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren), et titalls bussruter og tett på hovedveinettet.

Norges største bildelingsordning er lokalisert på HasleLinje. Bildelingsordningen kan erstatte 20 til 40 tjenestebiler. Oslo kommune Bymiljøetaten baserer hele sin bilflåte på Hertz BilPool.

Fra Hasle bruker du kun 14 minutter ned til Oslo sentrum på sykkelsetet. Det finnes også tre bysykkelstativer på området.

Drift og forvaltning

Vi ønsker å se på alle forslag til tiltak som kan bidra til å gjøre arbeidsdagen til den ansatte hos våre leietakere enklest mulig. Vi har bevisst valgt å ha driftsapparatet ansatt i vår egen organisasjon. Dette sikrer byggene og våre leietakere den beste pleie. Vi scorer høyest i bransjen på parameteret «kundens totale tilfredshet». *

* Scandinavian Leaderships har siden 1993 bistått eiendomsbransjens aktører med kunderelasjonsstudier og forbedringsprosesser – og bistår i dag ca 20 av de største eiendomsselskapene i Norge.

Interessert? Ta kontakt!

Hva er det viktigste for deg - god garderobe og utsikt over byen? Eller mange møterom og flott kantine? Vi hjelper deg gjerne med å finne de perfekte lokalene for din virksomhet.

Kontakt oss

Har du noen spørmål?

Vi følger transformasjonen på nært hold fra kontorene i Frontbygget på HasleLinje. Etter at eiendommen ble kjøpt i 2007 har mye skjedd. Mye gjenstår fortsatt, men utviklingen er nå inne i en ny fase.

Christian Geelmuyden

Utleiesjef HasleLinje

Cecilie Landgraff Bruusgaard

Utleiesjef HasleLinje