HASLE LINJEBøkkerveien 5

Et nytt, lyst og grønt bygg med optimal beliggenhet og flott utsikt

Fasiliteter

  • Bildelingsordning
  • Dusj
  • Garderobe
  • Kantine
  • Parkeringskjeller
  • Resepsjon
  • Sykkelparkering
  • Utsikt

Nytt bygg med høy standard

Med inngangsparti i Bøkkerveien – som blir en livlig gate med butikker og spisesteder – ligger Bøkkerveien 5 – midt i smørøyet her på Hasle. Dette er det fjerde nye kontorbygget som er oppført på den gamle tomta til Vinmonopolet langs Økernveien.

Slik som nabobygget i nordøst, Portalbygget, er Bøkkerveien 5 delt opp i flere bygningsvolumer: Første og andre etasje er et teglkledd sokkelbygg delt i to av veien Karvesvingen. Tredje etasje, et tilbaketrukket glassvolum, fungerer som bindeledd mellom teglsteinsokkelen og kontoretasjene over. Fjerde til åttende etasje krager utover tredje etasje og fremstår som et «svevende» volum løftet opp over teglsteinsokkelen.

Det er store glassflater midt på og i begge byggets gavler, noe som gir lys, luft – og en fantastisk utsikt til de grønne nærområdene og byen for øvrig.

Vi har for leie lokaler i 2. etasje mot Bøkkerveien, og toppetasjene i 7. og 8. etasje. Det er mulighet for interntrapp mellom plan 7. og 8. etasje.

4400

kvm

Vi har følgende arealer ledig for leie:
Plan U1/U2:  266 kvm lager
Plan 2:         929 kvm kontor
Plan 7:       1.599 kvm kontor
Plan 8:       1.599 kvm kontor

Sett eget preg på interiøret.

Flotte kontorarealer i nybygg med karakteren «Very Good» i miljøsertifiseringsordningen BREEAM og energiklasse A.

4100

Ledige kvm

2017

Byggeår

Pusterom og grønne fellesområder

På innsiden er målet å skape fellesområder som tilbyr en annen opplevelse og stemning enn arbeidssonene, en «grønn lunge» som gir noe tilbake til de som jobber i bygget.

Det er utstrakt brukt av naturlige materialer og taktile overflater, et sted der man har lyst til å være, som oppfattes inviterende, avslappende og varmt.

I kontordelen er det rom for at den enkelte leietaker kan sette sitt preg på interiøret og tilføre sin egen identitet. Bøkkerveien 5 er en felles arbeidsplass hvor alle føler seg ivaretatt og velkomne, og sammen bidrar til en god arbeidshverdag. Securitas er hovedleietaker i bygget.

 

Profesjonelt driftsteam gjør hverdagen enkel

Som leietaker hos HasleLinje skal kontorhverdagen være bekymringsfri. Vårt profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på leietakerne, eiendommene og området, noe som gir en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

I Bøkkerveien vil det være parkeringsplasser for bevegelseshemmede, sykkel- og gjesteparkering. I parkeringskjelleren er det sykkelparkering og garderobefasiliteter for alle byggets brukere.

HasleLinje ligger midt mellom tre T-banestasjoner – Hasle, Løren og Økern – samtidig som et titalls busslinjer har stoppested i området. Flybussen går dessuten fra Hasle og Økern senter. Beliggenheten tett på hovedveinettet gir god kommunikasjon også med bil, og det er både bildelingsordning og bysykkel på området.

 

Interessert? Ta kontakt!

Hva er det viktigste for deg - god garderobe og utsikt over byen? Eller mange møterom og flott kantine? Vi hjelper deg gjerne med å finne de perfekte lokalene for din virksomhet.

Kontakt oss

Har du noen spørmål?

Vi følger transformasjonen på nært hold fra kontorene i Frontbygget på HasleLinje. Etter at eiendommen ble kjøpt i 2007 har mye skjedd. Mye gjenstår fortsatt, men utviklingen er nå inne i en ny fase.

Christian Geelmuyden

Utleiesjef HasleLinje

Cecilie Landgraff Bruusgaard

Utleiesjef HasleLinje